Delen:

Actueel

Wekelijkse Pulsar Quote

11 januari 2018

Wil je elke week verse inspiratie vanuit Pulsar ontvangen? Abonneer je hier op de Pulsar Quote. Het is gratis. Met de Pulsar Quote (voorheen het weekthema) ga je op maandagochtend ge├»nspireerd de week in.

Het is een meer dan twintigjarige traditie dat Pulsar elke week nieuwe geest inblaast met het kiezen van een quote of korte tekst. Meer dan 1600 abonnees laten zich elke week hierdoor inspireren. Als je al een abonnement op het weekthema hebt, blijf je het natuurlijk ontvangen.

De quote is afgestemd op het seizoen, de jaarfeesten of de tijd van het jaar. Soms lift je mee op het gedicht van de Inspiratieweek of een andere training die die week gegeven wordt. Het doet iets voor jou, ook om te weten dat je met zoveel mensen in hetzelfde thema leert. Het geeft je een frisse insteek voor de week, helpt je om lerend en onderzoekend in je leven te staan en zet je aan in je zelfbewustzijn. Je kunt de Pulsar Quote op je prikbord hangen en delen op Facebook of Instagram.

 

Laat je inspireren en schrijf je in voor de vernieuwde Pulsar Quote. Verse bezieling op maandagochtend, die jouw leven die week oplicht. Wekelijks word je verrast met een levendige afwisseling van quotes uit universele spirituele bronnen, citaten uit Pulsar klasmomenten of quotes uit de actualiteit. Inspirerend en met twee voeten op de aarde!