Delen:

Actueel

Start Persoonlijk Leerjaar 27 oktober

12 september 2017

Zielsverlangen

Geen omfloerste trommels meer.
Plant je vlag in een open veld!
Kijk niet langer beschroomd om je heen.

Dit diepste verlangen
wordt ofwel tijdens je reis gevonden
of wanneer je thuis komt.

Zoek met al je passie 
tot je leert dat je niet hoeft te zoeken.
  
De echte levenswaarheid ontsluit zich pas
na vele bochten in de weg.
Zo groei je in vertrouwen in het ongeziene.

Je wacht, je worstelt
en gedraagt je als een kip zonder kop.
Weet dat het lichaam uiteindelijk de geest prijsgeeft.
Dit verlangen zal een opening vinden…


Rumi


Op vrijdag 27 oktober a.s. begint het Persoonlijk Leerjaar ZIELSVERLANGEN met dit gedicht van Rumi als leidraad.

Plant je vlag in een open veld! Het vraagt tijd, oefening en begeleiding om je innerlijk vrij te maken. Dat merk je (ook) na jouw Inspiratieweek. Hoezeer je ook in jouw Essentie naar verandering verlangt, in je Persoonlijkheid verval je gemakkelijk in het oude karrenspoor. Zie dit nuchter en ben mild voor jezelf. Het meest intelligente en liefdevolle wat je kan doen, is (opnieuw) leerling worden.

Leer dat je niet hoeft te zoeken. Het leerjaar brengt een ommekeer in je bewustzijn teweeg, echte transformatie die je daadwerkelijk integreert in je leven. Van 27 oktober tot 3 juni 2018 doorloop je een leertraject met 7 weekenden in de zingevingstappen; aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave, liefde en de wil. Elke vijf weken heb je een intens trainingsweekend, gevolgd door integratieopdrachten om het geleerde in de dagelijkse praktijk van jouw leven te brengen.

Laat je vertrouwen in het ongeziene groeien. Bouw dit leerjaar aan een krachtig, innerlijk fundament van zelfkennis. Richt je op jouw Essentie, ontdek wie jij in je diepste verlangen bent. Dat is je anker en geeft je houvast in het maken van keuzes. Hervind je innerlijke rust, levenslust en passie. Dan leef je voluit vanuit jouw eigenheid en talent. En ervaar je vervulling in jouw relaties en werk.

Dit verlangen zal een opening vinden… Maakt je hart een sprongetje? Zeg dan gauw:’JA’. Bel gerust met Elise Schelle via 06-55178931 om samen te luisteren wat klopt voor jou, en bij vragen/ praktische bezwaren. Op de website vind je alle informatie en kun je je aanmelden.

Alle goeds, Marianne, Hans, Erik en Elise
Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling

Klik hier voor meer informatie over het Persoonlijk Leerjaar 2017 - 2018.