Delen:

Inspiratieweek voor Jongeren 17 - 22 jaar

24 juli 2017 12:00 t/m 28 juli 2017 14:00

Weten wie je bent en wat je écht wilt: dat is het doel van een Inspiratieweek. Twee dingen: Wie ben ik, wat wil ik? Dat zijn superbelangrijke vragen voor jou als jongvolwassene. Want dit is de leeftijd (17-22 jaar) waarin je zelf jouw eigen toekomst gaat vormgeven. Stap voor stap op eigen benen gaat staan. Belangrijke keuzes maakt in je relaties en in je studie/werk.

Keuzes voor jouw toekomst

Maar hoe maak je de goede keuzes? Keuzes die echt bij jóu passen. Hoe ga je om met de hoge verwachtingen (van jezelf), de voortdurende invloed van social media en het moeten voldoen aan het perfecte plaatje. Hoe blijf je bij jezelf? Vaak laat je je best wel gek maken door druk van buitenaf. Hoe fijn zou het zijn om helemaal jezelf te zijn, en je in jouw eigenheid te laten zien? Durf jij je echt te uiten in jouw vriendschappen en relaties? Hoe leer je ook zelf te dealen met jouw onzekerheid, twijfels en vragen die je hebt over jezelf en jouw toekomst.

Echt jezelf leren zijn

Het allerbelangrijkste voor jouw toekomst is dat jij jezelf goed kent. Dat je weet waar jouw talent ligt, wat echt (niet) bij jou past en waar je kracht ligt. Trouwens ook dat je weet wat jou in de weg staat, en leert daar goed mee om te gaan. Ga aan het roer staan van jouw eigen toekomst! Als je weet wie je bent, en wat je talent is, volgt daaruit het weten wat je wilt. De richting die nu bij jou past. In jouw studie/werk, in je vriendschappen en relaties en in jouw passies.

Doe de Inspiratieweek voor Jongeren!

Ben je op zoek naar een krachtige impuls die richting geeft? Wil je jouw talent en kwaliteiten kennen? Heb je vragen over relaties, je studie/werk of sta je voor een belangrijke beslissing? Een Inspiratieweek kan dan veel voor je betekenen. De Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen, met als doel dat jij je bewust wordt van jezelf. En dat je zelf grip krijgt op wie je bent, wat je wilt en wat je in de weg staat. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wie ben je? Wat wil je? Waar wil je naar toe? Het proces gaat niet verder dan jij zélf aangeeft, maar één ding is zeker: je ontdekt een hoop (nieuwe) dingen over jezelf.

Opbouw en methodiek

De Inspiratieweek voor Jongeren loopt parallel aan een gewone Inspiratieweek, met een eigen team en mentor. Tijdens de week ben je de hele dag in de weer met zowel groepsactiviteiten als individuele opdrachten. Het dagprogramma bestaat uit inzichts- en kennisklassen, (lichaams)oefeningen, meditaties, expressie en natuurbeleving. Je krijgt handvatten aangereikt die je zelfbewustzijn vergroten. Zo leer je steeds tot jezelf te komen, patronen te doorbreken en je talent in te zetten.
 

Wat neem je mee naar huis? 

Doordat we werken met instrumenten en oefeningen die gericht zijn op duurzame verandering, overstijgt een Inspiratieweek een eenmalige beleving. Je sluit je week af met het maken van een reisplan, wat je helpt bij het realiseren van de concrete verandering in je leven. Deze verandering vindt plaats binnen een tijd van ongeveer een half jaar. Aan het einde van deze reisplanperiode kom je terug voor een Terugkomdag, waarop je je resultaat concreet benoemt. Tot deze dag ben je lid van een besloten Facebookgroep waarin je steeds geïnspireerd wordt en je jouw ervaringen kan delen. En je kan zo nodig een beroep doen op je trainers om jouw vragen te stellen of je even te laten bemoedigen.

Wat brengt deze week je

• een echt antwoord op jouw vragen
• je kent je unieke talent en weet hoe je het kan toepassen: je weet wat je waard bent
• vitaliteit, balans en autonome kracht
• je eigen plan ter realisatie, voortkomend uit jouw vrije wil
• je bent in staat om heldere besluiten en/of keuzes te maken
• een nieuw perspectief op jezelf en je leven
• zicht op wat echt belangrijk is in jouw relaties en vriendschappen
• een onvergetelijke ervaring, die diepgaand en blijvend doorwerkt

Dit zeggen anderen

Maaike, Lotte en David deden een inspiratieweek en vertellen op youtube wat zij daarvan vonden. 

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan via de link rechts bovenaan deze pagina. Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Schelle: elise.schelle@pulsarinspireert.nl of via 06-55178931.

Team

Marianne Broos

meer info ›

Hans Broekhoven

meer info ›

Amanda Bax

meer info ›

Elise Schelle

meer info ›


Kosten

€ 545,- 
(deelnamebedrag verlaagd van 745,- naar € 545,-, dank zij een studiefonds beschikbaar gesteld door de Pulsar Academie)


Er is geen BTW verschuldigd.
Dankzij een subsidiefonds beschikbaar gesteld door de 


Bel gerust met Elise Schelle (06-55178931) als het deelname een drempel voor je is.
Dan kijken we samen of een Inspiratieweek iets voor jou is. 


Incl. verblijf in meerpersoonskamers, maaltijden & studiemateriaal en een oogstdag na je Inspiratieweek.

De Inspiratieweek vindt doorgang bij voldoende deelnemers.
Aanmelding liefst uiterlijk 1 week voor de start van het programma.

Voorwaarden


Ervaringen

"Ik heb een uniek talent!
Ik heb leren vertrouwen op mezelf en ben erachter gekomen dat ik altijd een keuze heb."
- Lotte, 20 jaar

"In de Inspiratieweek heb ik mezelf voor het eerst écht leren kennen en ontdekt dat ik niet domweg hoef te blijven geloven in, en handelen naar, wat ik me laat wijsmaken... vooral door mezelf!"
- David, 21 jaar

"Ik wist het eigenlijk nooit, maar nu weet ik wat mijn talent is! En ik heb geleerd wat mij tegenhoudt. Dit is belangrijk omdat ik er nu op kan letten."

"Je leert allemaal goede dingen over jezelf. Ik heb mezelf beter leren kennen. Dit geeft echt rust, ook na de Inspiratieweek. Je vergeet het niet. Het blijft echt."

"Door de Inspiratieweek ging ik aan mezelf werken. Dat doet me zo goed! Nu neem ik meer tijd voor mezelf en kan ik mijn verleden een beetje los te laten: dat is gelukt.”
Ervaringen van 17 jarigen uit de Inspiratieweek voor jongeren 2016

Meer ervaringen ›