Delen:

Inspiratieweek

15 januari 2018 12:00 t/m 19 januari 2018 14:00
 

Weten wie je bent en wat je écht wilt. Een training voor mensen op zoek naar een krachtige impuls die richting geeft. Heb je behoefte aan verdieping in je leven of werk? Wil je jouw talent en kwaliteiten kennen? Heb je vragen over relaties, je werk of sta je voor een belangrijke beslissing? Een Inspiratieweek kan dan veel voor je betekenen.

De Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen, met als doel het op gang brengen van een individueel bezinningsproces. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wat wil je? Waar wil je naar toe? Hoe geef je invulling en vorm aan de volgende fase in je levensloop of loopbaan? Het proces gaat niet verder dan jij zélf aangeeft. Je krijgt grip op wie je bent, wat je wilt en wat je in de weg staat.

Opbouw en methodiek

Tijdens de week volg je een dagritme met zowel groepsactiviteiten als individuele opdrachten. Het dagprogramma bestaat uit inzichts- en kennisklassen, (lichaams)oefeningen, meditaties, expressie en natuurbeleving. Je krijgt handvatten aangereikt die je zelfbewustzijn vergroten.
Zo leer je steeds tot jezelf te komen, patronen te doorbreken en je talent in te zetten. De inzichten en doorleefde ervaring die je in deze week opdoet, krijgen een gerichte vertaling naar de realiteit van je eigen leven. Ook als je weer terug bent in de dagelijkse praktijk.

Wat neem je mee naar huis?

Doordat we werken met instrumenten en oefeningen die gericht zijn op duurzame verandering, overstijgt een Inspiratieweek een eenmalige beleving. Je sluit je week af met het maken van een reisplan, wat je helpt bij het realiseren van de concrete verandering in je leven.
Deze verandering vindt plaats binnen een tijd van ongeveer een half jaar. Aan het einde van deze reisplanperiode kom je terug voor een ‘oogstdag’, waarop je je resultaat concreet benoemt. Tot deze dag kun je een beroep doen op je trainers en/of je even laten inspireren of bemoedigen.

Wat brengt deze week je?

  • een echt antwoord op je actuele vraag
  • je kent je unieke talent (je kracht) en weet hoe die in te zetten, zodat je groeit in je betekenis
  • vitaliteit, balans en autonome kracht
  • een stevig fundament
  • je bent in staat om heldere besluiten te nemen en/of keuzes te maken
  • een nieuw perspectief op jezelf en je leven
  • je eigen plan ter realisatie, voortkomend uit jouw vrije wil
  • nieuwe bezieling/energie in je leef- en werksituatie
  • zicht op (je) relaties en hoe je die nieuw leven kan inblazen
  • een onvergetelijke ervaring, die diepgaand en blijvend doorwerkt

Met wat je leert tijdens de Inspiratieweek, krijgt je leven een nieuwe impuls. Wanneer je op een later moment toe bent aan een verdiepingsslag, kun je het Persoonlijk Leerjaar starten. 


Aanmelden en vragen

Aanmelden kan via de link rechts bovenaan deze pagina.
Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Schelle : elise.schelle@pulsarinspireert.nl of via 06-55178931.

 

 

Team

Marianne Broos

meer info ›

Overige data

27 nov 2017 t/m 1 dec 2017
26 mrt 2018 t/m 30 mrt 2018

Kosten

Particulier/ZZP-er 

€1.265,-

Zakelijk

€1.895,-

Student

€995,-

Incl. verblijf in twee- of driepersoonskamers, maaltijden en studiemateriaal en een oogstdag na je Inspiratieweek. De studiekosten zijn belastingaftrekbaar.

Er is geen BTW verschuldigd. 

De Inspiratieweek vindt doorgang vanaf twaalf deelnemers.
Aanmelding uiterlijk één week voor de start van het programma. 

 

 

Voorwaarden


Ervaringen

"Alles zat vast en dat is tijdens de Inspiratieweek met veel liefde en wijsheid losgemaakt. Er is een wereld voor mij opengegaan."
- Bart

"Ik verwijs altijd mensen die op een kruispunt staan en niet goed weten welke richting ze op moeten. Een krachtige training die ik nergens anders heb gevonden".
- Aschwintha

 

 


Meer ervaringen ›