Delen:

Zet je jaarthema / volgeboekt

28 januari 2018 13:30 t/m 1 december 2018 16:30

De inschrijving voor ‘Zet je jaarthema’ is inmiddels gesloten: zowel het middagprogramma als de extra ingelaste ochtend is volgeboekt. Nieuwe inschrijvingen komen automatisch op een wachtlijst. Mocht er een afzegging zijn, is er plek voor de eerste op de wachtlijst.

Wil je dat 2018 je echt iets gaat brengen? Geef komend jaar richting en betekenis: zet je jaarthema! Het jaarthema is een heldere intentie of leervraag waar je de periode van het kalenderjaar aan verbindt. Echt een open verlangen dat een jaar lang werkzaam wordt in jouw dagelijks leven. Een jaarthema zet de leerling in jezelf aan, brengt je bij diepere zelfkennis en onvermoede krachten. En vooral… in het nieuwe. Het begint in jou: sta stil bij waar je naar op weg bent, wat je wilt verwerven. Wat wil IK leren? Wordt het een jaar van groeien in jouw talent of eigenheid? Bloei in je relaties of je werk? Een essentiële kwaliteit die je wilt onderzoeken? Kies jouw thema en breng het tot één woord of zinnetje als jouw lonkend perspectief. Eind 2018 oogst je en zie je het resultaat.

Kom tot het juiste thema
Gun jezelf gedegen begeleiding: hoe zuiverder je inzet, hoe rijker je oogst zal zijn. Het programma biedt je die begeleiding in een inspirerend Pulsar-leerklimaat op een mooie plek in de natuur. Marianne Broos verzorgt met een team ervaren Pulsartrainers een sprankelende startbijeenkomst op 28 januari van 13.30 tot 16.30 uur. Met klas, oefeningen en verankering om tot jouw jaarthema te komen. Dan gaat het traject in en ontvang je op zes overgangsmomenten van het octaaf een e-mail met inspiratie, kennis en geluidsbestanden met dagritme-oefeningen om zelf te doen. Op zaterdag 1 december is de afsluitende bijeenkomst om je jaarthema te oogsten. Als je behoefte hebt aan intensievere begeleiding is er de mogelijkheid om tussentijdse coachinggesprekken bij Pulsarcoaches te boeken.

Voor wie
Dit is een Refresh-aanbod voor mensen die eerder een Pulsar Inspiratieweek, Pulsar Persoonlijk Leerjaar, Pulsar Academie of een ander Pulsarprogramma deden. Daarin beleefde je al de werkzaamheid van het octaaf, door een leervraag of hartenwens in de tijd zetten. Er is plaats voor maximaal twintig deelnemers. Vanwege de grote belangstelling is er eenzelfde bijeenkomst in de ochtend van 28 januari van 9:30 uur tot 12:30 uur. Je bent welkom vanaf 9:00 uur. Beide programma’s zijn inmiddels volgeboekt.

Ga op reis
Een jaarthema verschaft je een helder, waarachtig motief waarin je 'op reis' gaat met je dagelijks leven als leerplek. Het is heel iets anders dan een goed voornemen. Je kan het niet bedenken, het komt echt voort uit je verlangen. Wat wil IK leren? Dit is dé manier om 2018 tot jouw jaar te maken.

 

 

Team

Marianne Broos

meer info ›


Kosten

€ 185 euro

Chefkok Ad Maas zorgt deze middag voor een heerlijk hapje.

Jaartraject:
- startbijeenkomst 28/01 van 9.30 - 13.00 uur VOL

- startbijeenkomst 28/01 van 13.30 - 16.30 uur VOL

- oogstdag 01/12

- zes octaafberichten met inspiratie, kennis en geluidsbestanden met 'verse' dagritme-oefeningen

Voorwaarden