Delen:

Dagopening 7-daagse

20 maart 2018 07:00 t/m 26 maart 2018 07:00

Begin je dag goed en herpak je oefenritme. Met de dagritme-oefeningen zet je jezelf innerlijk op de kaart. Tijdens een dagopening 7-daagse ontvang je elke ochtend een verse dagopening van Marianne Broos via een e-mail met het geluidsbestand. 

Inspiratie heeft onderhoud nodig
Dat merk je na het doen van een Pulsartraining, waar altijd een dagritme van oefenmomenten is. Je zit beter in je vel en bent alerter als je ’s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. Een Pulsarinstrument bij uitstek daarvoor is de dagopening. Een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan. Zeker als je echt dagelijks begint met een (korte) dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt.

Voor wie
Als je al een training deed bij Pulsar is dit een goede 'Refresh'. Dit gaat je helpen om jouw broodnodige innerlijke onderhoud te doen. Want eenmaal thuis schiet het doen van oefeningen er gauw bij in. Een geluidsopname beluisteren die je door de oefening geleidt, is gemakkelijker dan zelf de oefening doen. Het maakt een wereld van verschil als je aan oefening doet: je staat weer stevig, wakker en zelfbewust op je stip.

Vervolg
De Dagopening 7-daagse van 2 t/m 8 januari was een pilot, op veler verzoek. De volgende 7-daagse start op 20 maart, aan het begin van de lente. Je kan je daar nu alvast voor inschrijven. Als je graag dit hele jaar wilt oefenen, schrijf je dan in voor het jaartraject Zet je jaarthema, waarbij je ook zes keer online geluidsbestanden met nieuwe dagritmeoefeningen toegestuurd krijgt.

Team

Marianne Broos

meer info ›