Delen:

Pulsar event Kijk in de keuken

8 april 2018 14:00 t/m 16:30
foto: Liesbeth Paardekooper
LENTE FEESTMAAND

Ben jij toe aan echte verandering? 

Wil je een stap zetten in je werk of op privégebied en ben je benieuwd wat een Pulsar-training voor jou kan betekenen? Kom dan 8 april naar het Pulsar event Kijk in de keuken in Utrecht. Een levendige middag voor iedereen die (opnieuw) wil kennismaken met het aanbod en de trainers. Jij kiest zelf waar je van wilt proeven: er zijn inspirerende workshops en korte inzichtklassen en er is ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek. En natuurlijk smakelijke hapjes die chef-kok en trainer Ad Maas ter plekke bereidt. 

 

We geven graag een voorproefje

Overweeg je een Pulsar Inspiratieweek en maak je graag eerst kennis met ons? Ben je benieuwd welk Pulsar-aanbod aansluit bij jouw vraag, nadat een bekende of vriend(in) een training deed? Reserveer een persoonlijk adviesgesprek en volg een inzichtklas of een workshop. Ook als je alleen de sfeer wil proeven of onze trainers wil ontmoeten, ben je van harte welkom. 

 

Bekende van Pulsar? Tijd voor verse voeding

Deed je eerder een Pulsar-training en wordt je weer ‘hongerig’? Proef opnieuw uit onze keuken… vol vers aanbod. Je bent welkom om te ontdekken welke stap je nu kunt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Misschien ben je na de Pulsar Inspiratieweek toe aan het Persoonlijk Leerjaar, of overweeg je om de nieuwe Pulsar Academie te doen? Hoor meer over de nieuwe opzet van de opleiding en ontmoet de docenten. 

 

The proof of the pudding… is in the eating!

In de keuken krijg je precies het juiste ‘hapje’. Of je nu nieuw bent of al eerder een Pulsar-training deed. Je maakt kennis met het Pulsar-team, proeft het leerklimaat en kunt je vragen stellen. Je krijgt inspiratie en zicht op wat je nodig hebt. En vooral: je krijgt een smaak van Pulsar.

 

Begin als schepsel, word een schepper.
Wacht nooit bij een grens. 
In deze keuken, volgestouwd met vers voedsel.
Waarom genoegen nemen met een kopje lauw water? 
- Rumi  
 

Deelname aan deze middag is gratis. Meld je wel even aan, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Heb je interesse, maar kun je niet op 8 april? Een telefonisch persoonlijk adviesgesprek is altijd mogelijk als je graag wil weten of de Pulsar-trainingen aansluiten bij jouw vraag. Neem hiervoor contact op met Elise Schelle: 06 - 55 17 89 31 of elise.schelle@pulsarinspireert.nl.

Team

Jouke Post

meer info ›


Marianne Broos

meer info ›

Hans Broekhoven

meer info ›

Elise Schelle

meer info ›

Erik Drenth

meer info ›


Kosten

Deelname aan deze middag is gratis. Meld je wel even aan, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan tot 6 april.

 

 

Voorwaarden