Delen:

Pulsar event Word leerling van je eigen leven

22 april 2018 13:00 t/m 17:00
LENTE FEESTMAAND

Word leerling van je eigen leven

Ter afsluiting van de feestelijke Pulsar lentemaand een nieuw levendig event met Jan de Dreu. Jan is al meer dan 25 jaar als docent verbonden aan Pulsar. Hij geeft een inspirerende les: 'Word leerling van je eigen leven', gebaseerd op zijn boek over levenskunst LEEF. Met zijn talent Onderwijzer weet hij als geen ander de leerling in je aan te zetten tot concrete stappen in je leven en werk. Zeker weten dat je, juist in een kleine concrete tip, tot een vernieuwende impuls komt. Iets wat je bijblijft omdat het uit jou komt. Dat is leren vanuit vreugde.

 

Leven vanuit eigenheid en talent

Bij Pulsar staat leren leven vanuit je eigenheid en talent centraal. Het is gericht op werkelijke, diepgaande verandering, met je dagelijks leven als leermateriaal. De Pulsar-werkwijze brengt je tot innerlijke bewustwording, waarbij je nieuw inzicht meteen verbindt met toepassing in je praktijk. Dat ervaar je tijdens het programma van deze middag: het draait om jou en jouw leven nu. 

Na de inzichtklas volg je een toepassingsworkshop bij een van de Pulsar-trainers, onder meer Marianne Broos, Erik Drenth en Bernadet Bos. Aan het eind van de middag verzamel je leeropbrengsten en ga je met hernieuwde kracht en nieuw inzicht naar huis.

Chef-kok Ad Maas voorziet je van lekkernijen bij de koffie/thee en heerlijke hapjes tijdens de afsluitende borrel.  

 

Maak de leerling in jezelf wakker!

Wat speelt er in jouw leven? Welk punt vraagt om nieuw inzicht en actie? Dit event geeft je echt een smaak van het leren in Pulsar. Meld je aan voor deze intensieve middag in de Wilg in Utrecht en maak de leerling in jezelf wakker. 

Schrijf je in vóór 15 april. Je ontvangt deze middag ook een boek van Jan de Dreu naar keuze.

Team

Jan de Dreu

meer info ›

Marianne Broos

meer info ›

Erik Drenth

meer info ›

Bernadet Bos

meer info ›Kosten

 

Particulier/ZZP € 95,-

Zakelijk € 140,-

Student € 75,-

Er is geen BTW verschuldigd.

Inclusief koffie/thee bij ontvangst, drankjes en hapjes én een boek van Jan de Dreu naar keuze:
LEEF – 8 opwekkende aanwijzingen
Handboek voor Talent
Handboek voor Tijd

Voorwaarden