Delen:

Pulsar Inspiratieweek

30 april 2018 12:00 t/m 4 mei 2018 14:00
 

Welkom in de Inspiratieweek van 26 - 30 maart. Er is nog plaats.


Weten wie je bent en doen wat je écht wilt. Wil je meer grip op de dingen die je doet en de keuzes die je maakt? Ben je nieuwsgierig naar je talent en kwaliteiten? Heb je vragen over relaties, werk of sta je voor een belangrijke beslissing? In de Pulsar Inspiratieweek vind je jouw eigen antwoorden en ontdek je hoe je deze toepast in je dagelijkse leven.


De Pulsar Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen die een individueel bezinningsproces op gang brengt. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wat wil je? Waar wil je naar toe? Hoe geef je invulling en vorm aan de volgende fase in je levensloop of loopbaan? Het proces gaat zo ver als jij zélf aangeeft. Je krijgt grip op wie je bent, wat je wilt en wat je daarbij belemmert.

Opbouw en methodiek
Tijdens de week volg je een dagritme met zowel groepsactiviteiten als individuele opdrachten. Het programma bestaat uit inzichts- en kennisklassen, (lichaams)oefeningen, meditaties, expressie en natuurbeleving. Zo leer je steeds tot jezelf te komen, patronen te doorbreken en je talent in te zetten. De inzichten en doorleefde ervaring van deze week, krijgen een gerichte vertaling naar de realiteit van je eigen leven. Ook terug in de dagelijkse praktijk. 

Wat neem je mee naar huis?
We werken met instrumenten en oefeningen, gericht op duurzame verandering en die een eenmalige beleving overstijgen. Je gaat naar huis met een reisplan, wat je helpt bij het realiseren van de concrete verandering in je leven. Deze verandering vindt plaats binnen een tijd van ongeveer een half jaar. Aan het einde van de reisplanperiode kom je terug voor een Oogstdag, waarop je je resultaat concreet benoemt. Tijdens deze periode kun je een beroep doen op de trainers en/of je even laten inspireren of bemoedigen.

Wat brengt deze week je?

  • je kent je unieke talent (je kracht) en weet hoe die in te zetten, zodat je groeit in je betekenis
  • vitaliteit, balans en autonome kracht
  • je eigen plan ter realisatie, voortkomend uit jouw vrije wil
  • nieuwe bezieling/energie in je leef- en werksituatie
  • een onvergetelijke ervaring, die diepgaand en blijvend doorwerkt

Maaltijden
De Pulsar Inspiratieweek is inclusief maaltijden, koffie, thee en versnaperingen. Vanuit de filosofie dat voeding het leren ondersteunt, worden de maaltijden bereid en gegeten. Ad Maas, grondlegger van 'la cuisine du coeur', is onze vaste chefkok. 

 

De Pulsar Inspiratieweek geeft je leven een nieuwe en onuitwisbare impuls. Wanneer de week je hongerig heeft gemaakt naar verdieping, dan kun je het Persoonlijk Leerjaar starten. 

Aanmelden en vragen
Aanmelden kan via de link rechts bovenaan deze pagina.
Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Schelle: elise.schelle@pulsarinspireert.nl of via 06-55178931.

 

 

Team

Marianne Broos

meer info ›

Hans Broekhoven

meer info ›

Erik Drenth

meer info ›

Overige data

26 mrt 2018 t/m 30 mrt 2018
4 jun 2018 t/m 8 jun 2018
23 jul 2018 t/m 27 jul 2018
1 okt 2018 t/m 5 okt 2018
26 nov 2018 t/m 30 nov 2018

Kosten

Particulier/ZZP-er 

€1.265,-

Zakelijk

€1.895,-

Student

€995,-

Incl. verblijf in twee- of driepersoonskamers, maaltijden, studiemateriaal en een Oogstdag een halfjaar na je Inspiratieweek. De studiekosten zijn belastingaftrekbaar.

Er is geen BTW verschuldigd. 

De Inspiratieweek vindt doorgang vanaf twaalf deelnemers.
Aanmelding uiterlijk een week voor de start van het programma. 

 

 

Voorwaarden


Ervaringen

"De training heeft me weer laten voelen hoe het is om open en nieuwsgierig naar de dingen te blijven kijken."

"Het reisplan geeft me een goede houvast om verder te werken. Het begin was best confronterend maar gedurende week vielen de puzzelstukjes steeds meer/beter op z’n plaats."

"Ik heb een aantal keer een echt ‘aha’ moment gehad. Ik kon door de verschillende oefeningen en goede opbouw van de week zowel vanaf een afstandje naar mezelf kijken en daardoor bepaalde inzichten krijgen, als ook soms zo aanwezig in mijn lichaam zijn en simpelweg voelen wat er blokkeerde."
 

Meer ervaringen ›