Delen:

Pulsar Persoonlijk leerjaar

22 juni 2018 t/m 27 januari 2019

Wil je je (her)oriënteren op je levensloop en loopbaan, of er meer bezieling in brengen? Is het tijd om te gaan leven vanuit jouw eigenheid en talent? Heb je steun nodig bij het realiseren van een echte, blijvende verandering ? Of sta je voor essentiële beslissingen in je leven? Dan is het Persoonlijk Leerjaar iets voor jou. Deze training bouwt voort op de basis die is gelegd in de Inspiratieweek. De Inspiratieweek is de noodzakelijke basis voor deelname aan een Persoonlijk Leerjaar.

Het Persoonlijk Leerjaar is een jaartraining in persoonlijke ontwikkeling, bestaande uit zeven weekenden in een periode van zeven maanden. Een innerlijke reis die leidt tot groei van jou als mens en tot meer bezieling in je functioneren. Het leerproces richt zich op actuele en vitale aspecten van jouw leven: privé, werk en relaties. Je maakt deel uit van een vaste groep deelnemers, maar jouw individuele leerproces staat centraal. 

Opbouw en methodiek

Tijdens de weekeinden volg je een vast dagritme met zowel groepsactiviteiten als individuele opdrachten. Onderdelen van dit dagritme zijn inzichtklassen, (werk)meditaties, lichaamswerk, oefeningen en toepassingsopdrachten. In het eerste weekend formuleer je zelf een leermotief. Gedurende het jaar werk je met de concrete vragen die op dat moment in je leven spelen. Elk weekend heeft een aspect van zingeving als thema: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave, liefhebben en willen. Met tussentijdse integratieopdrachten help je jezelf het geleerde een plaats te geven in je dagelijks leven en ontstaat er een duurzaam veranderingsproces.

Studiebelasting

Het Persoonlijk Leerjaar omvat zeven opleidingsblokken van vrijdag 16.00 uur tot zondag 17.00 uur. Tussen de opleidingsblokken werk je met integratieopdrachten. Deze zijn gericht op zowel de groei van je eigen bewustzijn, als op het vermogen tot concreet handelen in je leven en werk.

Toelating vindt plaats na een individueel intakegesprek. Wil je meer informatie of wil je weten of een Persoonlijk Leerjaar voor jou geschikt is? Schroom niet om contact op te nemen.

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan via de link rechts bovenaan op deze pagina. Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Schelle: elise.schelle@pulsarinspireert.nl of via 06-55178931. 

 

 

Team

Marianne Broos

meer info ›

Hans Broekhoven

meer info ›

Erik Drenth

meer info ›


Kosten

Particulier/ZZP-er  

€ 4.400,-

Zakelijk

€ 6.600,-

Student

€ 3.520,-

Vroegboekkorting van 10% bij inschrijven vòòr 31 januari 2018.

Incl. verblijf in twee- of driepersoonskamers, maaltijden en studiemateriaal. De studiekosten zijn belasting aftrekbaar.
Betalen in termijnen is mogelijk. Er is geen BTW verschuldigd.
Het Persoonlijk Leerjaar vindt doorgang vanaf zestien deelnemers. 

 

Data Leerjaar 2018/2019:

22 - 24 juni 2018
3 - 5 augustus 2018
7 - 9 september 2018
12 - 14 oktober 2018
16 - 18 november 2018
21 - 23 december 2018
25 - 27 januari 2019

Voorwaarden


Ervaringen

"Sinds het Persoonlijk Leerjaar overkomt het leven me niet meer; ik sta er bewust in, met een stevige basis, een open hart en mededogen voor mezelf en voor anderen."
- Eveline

Meer ervaringen ›