Delen:

Pulsar coaching

Het inroepen van coaching is niet een zwaktebod. Het is eerder een teken van kracht. Soms zit het tegen in ons leven. Spanningen op het werk of thuis, een onverwachte ziekte, verlies van werk of een dierbare. Allemaal situaties die ons even boven het hoofd kunnen groeien. Dan komt het eropaan. Kiezen we voor overleving of voor het zoeken van de deugd in de nood. Dat laatste is beslist de moeite waard. We zijn de comfort zone even kwijt en dat biedt een kans op een nieuw perspectief. Hierin is de Pulsar coach gespecialiseerd. Deze coach:

  • Helpt je om de aanleiding direct om te zetten in wat je echt wil in dit moment van je leven. Je kiest een wezenlijk veranderdoel.
  • Spreekt in het eerste gesprek een doorlooptijd met je af en zorgt ervoor dat daar niet van afgeweken wordt.
  • Blijft je voortdurend herinneren aan je veranderdoel en zorgt dat je zelf de regie houdt over het realisatieproces. De coach is een tijdelijke gids op je eigen levensweg.
  • Is niet een adviseur, maar een metgezel die zich medeverantwoordelijk maakt voor het behalen van je doel.

Er is altijd een startgesprek. Dat is niet een vrijblijvende kennismaking. In dit unieke eerste contact spannen coach en klant zich meteen in om vast te stellen waar de coaching wezenlijk om gaat. Vanuit de beproefde Pulsar methodiek ontstaan dan 3 varianten:

1e een eenmalig gesprek, omdat de slag al meteen geslagen is.
2e een traject van 3 gesprekken met een begin, een midden en een einde.
3e een ideaal traject van 7 gesprekken om de gewenste verandering diepgaand te doorleven en uiteindelijk duurzaam te verankeren.

Er is natuurlijk altijd een 4e variant denkbaar, maatwerk vanwege bijzondere omstandigheden of vanwege aanvulling van de coaching met andere activiteiten.
Je maakt je eigen afspraken en de coaches hanteren hun eigen tarieven.

Op dit moment zijn er ruim 30 Pulsar coaches. Er zit er meestal wel een bij je in de buurt. Kijk daarvoor via je postcode in de rechterkolom.

Alle coaches hebben de 3-jarige Pulsar Academie gevolgd. Bovendien scholen zij zich twee keer per jaar bij om het eigen meesterschap steeds verder te verdiepen en te leren van elkaar.

 

 

Kosten

Iedere Pulsar coach maakt een contractafspraak met de cliënt en hanteert een eigen tarief.

 

 

 

Zoek een Pulsar coach
bij jou in de buurt

VerplichtPostcode in formaat 1234AA