Delen:

Inspireer!

Duizenden mensen ontwikkelden zichzelf bij Pulsar, zowel persoonlijk als professioneel. Alles begint met inspiratie. Zeker voor mensen die overwegen naar Pulsar te komen. Inspireer hen en laat je inspireren! Wat betekent Pulsar voor jou? Deel het. Vertel het. In woord, in beeld of met een filmpje.


Verplicht


Verplicht Geen emailadres


Verplicht Teveel tekens

Upload bestand (jpg/png/gif, max 2MB)


Verplicht Geen web-adres

Erik

Bij Pulsar ontdek je waar het echt om gaat in je leven. Daar leer je dat, wanneer alles wegvalt, je eigenlijk heel veel waard bent.

Winny

Pulsar heeft mij gebracht bij: leven vanuit mijn hart, uitgeven vanuit mijn talent en zijn met alles wat in mij is.

Lian

Pulsar leert mij dat ik er HELEMAAL mag zijn, inclusief mijn schaamte. Wat een ruimte, vrijheid, volheid. Ik ben jou en jij bent mij. Lief!

Oscar van der Linden

Het was een moeilijke en mooie weg naar de verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart! Leven met Respect, Liefde en Aandacht.

Christa

Ik werk op vol vermogen en geef mijn talent steeds ruimte om te groeien. Ik ben autonomer geworden en onbevangen. Liefdevol en onbevreesd.

Jaap van der Linde

Ik heb geleerd te leven in een nieuwe ruimte. Deze ruimte geeft mij de mogelijkheid te groeien op mijn eigenaardige manier.

Jacobiene

Ik heb ervaren dat groeien een proces is, waarbij ik bij elke stap kan vertrouwen op mijn 1e ingeving. Mijn hart spreekt, mijn hoofd blijft stil…

Marina Brito de Campos

De laatste bijeenkomst van het Proteusplatform voor de zomervakantie van 2012, over afsluiten en een vernieuwende gedachte, daar in het miezerende weer op de hei, heeft een onvoorstelbare impuls aan mijn veerkracht gegeven. Het besluit dat ik toen genomen heb om mijn eigen koers te varen en op mijn eigen kompas te vertrouwen, vindt dagelijks weerklank in mij en maakt dat ik motivatie in mijn werk kan houden, ondanks wat er om mij heen gebeurt. Zelfs nu, maanden later, kan ik dat gevoel zo weer in mij oproepen en werkbaar maken. Een fantastische ervaring.

Det

De kernvraag: "mag het". Toelaten en stromen kregen ruimte in mij. Het leven van mij voor mij, thuiskomen bij mij. Anderen inspireren hiermee...